GP Algemene verbouwingen

0476 87 67 51

goossenspeter64@telenet.be

Algemene verbouwingen

Algemene renovatieprojecten

Algemene verbouwingen omvatten een divers aanbod aan projecten die je woning een stuk functioneler kunnen maken. Dit kunnen kleine renovatiewerken zijn (zoals het herschilderen van je woning), maar ook grote projecten (zoals volledige renovaties van ruimtes of verdiepingen). Wij doen er dus alles aan om uw woonomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. 

Onze aanpak

Voor we aan de slag gaan, kijken we samen naar uw verwachtingen en behoeften. Zo kunnen wij een oplossing op maat bieden. Onze ervaren vakmensen gaan hiermee dan aan de slag. Ook tijdens en na de renovatiewerken hechten wij veel belang aan communicatie. Zo blijft u op de hoogte van het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons altijd voorop!

Wij werken samen met enkele gerenommeerde onderaannemers, om zo kwalitatieve projecten te kunnen garanderen. Daarnaast maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen.

We houden ons aan een strakke planning, zodat uw project zo vlot mogelijk kan verlopen. Onze vakmensen houden u dan ook op de hoogte van elke stap en zijn altijd beschikbaar voor eventuele vragen.

Isolatiewerken

Badkamerrenovatie

Ramen & deuren

kleine renovatiewerken

Ook voor kleine renovatiewerken kan je bij ons terecht

Naast grote projecten, kan je bij ons ook terecht voor kleinere projecten zoals het herschilderen van je huis of elektriciteitswerken.