GP Algemene verbouwingen

0476 87 67 51

goossenspeter64@telenet.be

Schrijnwerkerij

Maatwerk

We combineren vakmanschap met moderne technieken, om zo kwalitatief maatwerk te leveren. Of het nu gaat over op maat gemaakte kasten, keukens, deuren of trappen, wij zorgen voor de geschikte schrijnwerkerij. 

Onze op maat gemaakte realisaties worden daarnaast ook afgestemd op uw stijl en wensen. Zo passen deze perfect in uw interieur. 

Hoogwaardige materialen

We maken gebruik van kwalitatieve materialen om de beste afwerking te kunnen voorzien. Wij hebben heel wat verschillende soorten hout ter beschikking zoals hardhout, eik, meranti… Samen kijken we naar welke materialen best passen in uw woning.

Dakwerken

Platte daken

Ook voor platte daken kan u bij ons terecht. Wij installeren daken die duurzaam zijn, maar ook een moderne uitstraling bieden. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de daken zeker waterdicht zijn.

Veluxen

Breng natuurlijk licht in je bovenruimtes met de installatie van Velux dakramen. Ons installateurs zorgen voor een vlotte plaatsing om zo je ruimte efficiënt te kunnen verluchten en verlichten.

Isolatie

Een goed geïsoleerd dak is essentieel in uw woning. Dankzij onze isolatieservice wordt het warmteverlies geminimaliseerd en uw energiekost veel lager. Wij zorgen ervoor dat uw dak een goede bescherming biedt. 

Vloer- en tegelwerken

Plaatsing van tegels of laminaat

Wij voorzien niet alleen vloeren die mooi zijn, maar ook functioneel en bovendien duurzaam. Of het nu gaat om tegels of laminaat, wij zorgen voor de ideale vloer voor uw woning. Wij hebben een ruim aanbod aan tegels en houtsoorten voor een stijlvol interieur.

Purwerken

Onze purwerken zorgen ervoor dat uw vloer beter geïsoleerd is. Zo wordt uw woning een stuk energie-efficiënter en wordt de geluidsoverdracht ook een stuk minder.

Chapewerken

Voor we beginnen met het plaatsen van tegels of laminaat, is het belangrijk dat er een egale en stabiele ondergrond is. We bereiden uw vloer voor, zodat we deze perfect kunnen afwerken.

Elektriciteitswerken

Installatie

Of het nu gaat over een nieuwbouw of renovatie van uw huidige woning, wij helpen je graag bij de installatie van je verlichting en domotica. Wij zorgen voor een efficiënte integratie van uw elektrische systemen (van positionering van stopcontacten tot bedradingsoplossingen). Zo wordt uw woning een stuk gebruiksvriendelijker.

Verlichting

Onze vakmensen helpen bij het creëren van de perfecte sfeer aan de hand van doordachte verlichtingsoplossingen. Wij zorgen voor de installatie van LED-verlichting, sfeervolle accentverlichting, functionele taakverlichting…

Domotica

Met slimme technologieën kunt u uw huis eenvoudig beheren en personaliseren. Wij bieden heel wat domotica-oplossingen voor uw verlichting, thermostaten, beveiligingsintegraties… 

Bezettingswerken

Bepleistering

De afwerking van uw muren en plafonds zijn ongelofelijk belangrijk voor de uitstraling van uw ruimte. Daarom biedt onze bezettingsservice een mooie, gladde afwerking met oog voor detail. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke uitstraling of een klassieke afwerking, wij helpen u heir graag bij.

Muren

Van het herstellen van oneffenheden in uw muur tot het volledig bepleisteren van uw muren, bij ons kan u hiervoor terecht

Plafonds

Naast de bepleistering van muren, zijn wij ook gespecialiseerd in de bepleistering van plafonds. Zo wordt de overgang van muur naar plafond helemaal naadloos.

Gyprocwerken

Plafond

Wij creëren visueel aantrekkelijke plafonds die zeer functioneel zijn, aan de hand van gyproc. Ons team zorgt voor een nauwkeurige installatie om een perfecte afwerking te creëren. 

gyproc plafond

Wanden

Er zijn nog heel wat andere mogelijkheden met gyproc. Zo kunnen we een scheidingswand creëren, onvolkomenheden verbergen… De strakke lijnen en naadloze verbindingen zorgen voor een moderne uitstraling.

Zolderafwerking

Maak van uw zolder een stijlvolle ruimte met onze zolderafwerkingen. Met gyproc zorgen we voor een oplossing op maat die aansluit bij uw stijl en behoeften.

Schilderwerken

Verfijnde schilderwerken

Wij voorzien ook de schilderwerken in uw woning, zowel binnen als buiten. Zo krijgt uw huis een volledig nieuwe uitstraling. Met oog voor detail zorgen we voor een perfecte afwerking van uw woning.

Interieur

De juiste kleur in uw woning zorgt voor harmonie. Wij zorgen voor een volledige transformatie van uw woning, als het nu gaat om een kamer of de volledige woning.

Exterieur

Onze exterieur schilderwerken kunnen uw woning een make-over geven. Onze schilders gaan grondig te werk om uw huis te laten stralen.

Ramen en deuren

Uitgebreide keuze

Het kiezen van de juiste materialen voor uw ramen en deuren is super belangrijk. Daarom bieden wij een ruim aanbood aan materialen aan, zodat u zelf kan kiezen wat best bij uw woning past. Houdt u van de charme van natuurlijk hout, of kiest u liever voor de modernere uitstraling van aluminium of PVC? Afhankelijk van uw wensen, kiezen we het juiste materiaal voor uw ramen & deuren.

Garagepoorten

Wij bieden stijlvolle garagepoorten op maat. U kan kiezen voor een klassieke look, of eerder een moderne uitstraling. 

Rolluiken & screens

Verbeter uw wooncomfort met onze rolluiken en screens. Ze zorgen niet alleen voor meer privacy, maar bieden ook bescherming tegen de zon en zorgen voor extra isolatie. Kies uit verschillende stijlen en kleuren, om ze perfect te laten passen bij uw woning.

loodgieterij en sanitair

Sanitaire installatie

Onze loodgieters zorgen voor een vlotte installatie van al uw sanitaire voorzieningen. Of het nu gaat over het vervangen van oude leidingen, het installeren van nieuwe kranen of het opzetten van een geheel nieuw sanitair systeem, wij garanderen een vlotte installatie.

Verwarming - Airco - Ventilatie

Wij bieden daarnaast ook verwarmingsoplossingen, airconditioningsystemen en ventilatiesystemen aan. Bovendien kunnen wij ook een duurzame warmtepomp installeren, om zo je energiekosten te doen dalen.

Badkamerrenovatie

Wilt u een volledige badkamer renoveren? Wij helpen graag om uw visie uit te werken. Elke stap wordt met grote nauwkeurigheid uitgewerkt, zodat uw badkamer volledig naar uw wens is.